0

När du har beställt en av dina första måttsydda skjortor

När du har beställt en av dina första måttsydda skjortor kommer du alltid att känna ett behov av att beställa endast måttsydda skjortor. Den största fördelen med måttsydda skjortor är att de alltid passar din figur, även ifall du har en liten putmage eller är väldigt smal. Alla måttsydda skjortor kommer alltid att passa dina mått för att de är sydda enbart för dig.

Att beställa måttsydda skjortor har ofta varit dyrt men med Tailorwork kan du beställa måttsydda skjortor till mycket lägre priser än din lokala skräddare. Eftersom Tailorwork bara har kvalitetstyger kan du vara säker på att du får en skjorta av absolut bästa kvalité. Tailorwork har även garanti på transporten vilket innebär att du alltid får en ny skjorta ifall någon av dina måttsydda skjortor kommer fram till dig med transportskador. Den nya skjortan skickas till dig helt utan extra avgift för dig som kund. Vill du ha dina måttsydda skjortor med ditt eget monogram? Då kan du skapa det online på Tailorworks hemsida och det sys på de måttsydda skjortor du beställer hos Tailorwork.

Titta in hos Tailorwork, där du kan beställa dina måttsydda skjortor online efter dina mått och till absolut högsta kvalité. www.tailorwork.com/se