0

Foreldre som skal Reise Med Barn tilbys nå løsninger gjennom BarnOmbord AS

Jessheim, Jessheim ( Freeukpressrelease ) February 8, 2012 – Reise med barn kan være en utfordring, spesielt hvis man ikke er godt forberedt. Dette er imidlertid et emne de fleste foreldre kommer innom. Det finnes mange smarte produkter som gjør flyreisen med små barn enklere, men mange av disse produktene er forholdsvis dyre i innkjøp. Heldigvis finnes det løsinger.

BarnOmbord AS er et firma som driver med utleie og salg av reiseartikler til alle de som skal ut å fly med baby eller små barn. Kundene bestiller produkter online, og henter og leverer på flyplassen.

Med “base” på Gardermoen lufthavn, Bergen Flesland lufthavn, Moss lufthavn Rygge og Sandefjord lufthavn Torp, når de et bredt spekter av reisende. De jobber også for å tilby sine produkter og tjenester på flere flyplasser.

Etter å selv ha erfart mangelen på et slikt tilbud når de har vært på fly med barn, eller ute på reisefot med små barn, har de tatt skjeen i egen hånd, og startet opp BarnOmbord AS.

De ønsker å gi et tilbud til alle som skal ut å fly med baby, slik at de som også reiser sjelden, og ikke ønsker å betale masse penger for dyrt utstyr, også kan sikre sine barn og barnevogner ved å leie. De er forhandler av alle sine produkter, og tilbyr også salg av produkter til dem som ønsker det.

«Det å oppleve nye steder og få gode opplevelser rundt det å reise med baby, står høyt i kurs hos oss, og vi vet det er mange andre der ute som mener det samme», sier daglig leder Christina Holmgren. «Vi håper å kunne gjøre reisen lettere, effektiv, tryggere og mer barnevennlig for alle som skal ut å reise med familiens minste turist.»

Selskapet er forhandler av mange smarte produkter. Stokke Prampack er nok det mest kjente av disse her til lands, og er en beskyttelsesbag for barnevogner. De har nå fått inn et nytt produkt, FlyeBaby, som er en barneseng til fly, for de aller minste uten eget sete. Videre har de også produkter som CARES(barnebelte for fly for barn mellom 10-20kg), og GoGo Kids Travelmate (smart liten trille for de som skal ha med seg bilstolen ombord).

Selskapet har en hjemmeside hvor man kan leie eller kjøpe produkter: http://www.barnombord.no

Der kan man lese mer om konseptet, og bestille produkter for sin flyreise.

###