0

Måttsydd skjorta

När man vill beställa en måttsydd skjorta är det inte alltid man känner att man har råd. Ett vanligt missförstånd är att det kostar mycket att beställa en måttsydd skjorta. Men detta är innan man uppfann Tailorwork. Genom att du kan beställa din egen skjorta efter dina egna mått direkt på Internet dygnet runt kan du se till att du får en modell, din modell som alltid passar även ifall din arm är 2 cm mindre än den andre eller har en lite sned axel.

EN MODELL, DIN MODELL

När man säger en model är det för att det finns egentligen bara en model på måttsydd skjorta som passar dig just nu och det är den där du själv väljer färger, krage och knäppning i skjortärmarna. Du kan till och med bestämma din egen gravering med ett typsnitt som passar dig. Din skjorta skickas sedan hem med fraktgaranti, ifall din skjorta skulle mot förmodan skadas under frakten så ersätter Tailorwork denna med en ny som skickas utan extra kostnad. Tailorwork är verkligen den bästa lösningen för dig som vill ha en måttsydd skjorta av högsta kvalité till marknadens bästa pris.

Titta in hos Tailorwork, där du kan beställa din modell efter dina mått och till högsta kvalité. måttsydd skjorta www.tailorwork.com/se